Police i paletni regali

Police paletni regali stalaže

Police i paletni regali za sve vrste magacina.
Police, stalaze i paletni regali za sve vrste poslova.
Naručite AJ police i opremite magacin. Paletni regali za skladišta.

  • Zadovoljni stalni kupci
  • Iskustvo i efikasnost
  • Kvalitet
  • Odličan odnos sa kupcima

Paletni regali za magacine. Paletni regali za skladišta. Opremanje magacina paletni regali. Odaberite dimenzije, nosvost i naručite AJ paletni regali.

Lake plastične palete, izdržljive izrađene od HD polipropilena Pored EURO u ponudi imamo i još jednu dimenziju plastične palete Plastične palete su složive

AJ police za registratore otvorene i zatvorene - ormar varijanta. Drvene police za registratore različitih dimnzija. Odložite registratore u police.

Arhivske police za preglednu arhivu ili knjigovodstvo. Sortiajte jednostvano dokumentaciju u arhivske police. Arhivske police su dostupne u raznim dimenzijama.

Nosači, stalci, regali za duge materijale . Pakujte cevi i profile na nosače za duge materijale. Skladištite grede i letve na regale za duge materijale.

Police za gume od galvanizovanog metala. Dostupne su dodatne sekcije za produženje police za gume. Odložite vansezonske pneumatike na police za gume .

Pocinkovane police za hemikalije sa fiokom. Fioka ispod donje police za hemikalije za sakupljane. Odložite boje, lakove i sl. na police za hemikalije.

Police za magacine , skladišta, radionice. Magacinske police osnovne i dodatne jedinice. Kvalitetne magacinske police lako nose propisano opterećenje.

Police ili stalci za novine , stalci za štampu, pretinci . Više kombinacija pretinci za brošure hrom i u crnoj boji. Zidni pretinci . Samostojeći pretinci.

Samostalne police za obuću ili kao dodatak čivilucima ili garderoberima . Metalne police za obuću. Male police za obuću . Praktične police za obuću .

Lako organizujte pregled pomoću polica za sitne delove. Dodajte kutije u police za sitne delove.

Police za sortiranje pošte raznih dimenzija. Sortiranje pošte postaje jednostavno i pregledno. Pored pošte se se mogu koristiti za sortiranje dokumenata.

Police za trgovine , prodavnice ili markete. Više modela police za trgovine od manjih butika do megamarketa. Pune i žičane police za trgovine

Rolo police za registratore . Fiksne police za registratore . Složite arhivu pregledno u police za registratore . Police za registratore više modela.