Komplet
Slika proizvoda

Komplet ponuda: Flexus sto

1600x800 mm, jedinica sa tri fioke, beli laminat

Art. br.: 151583
  • Dobar osnovni komplet
  • Čvrsta površina od laminata
  • Kompaktano skladištenje
Komplet sa odgovarajućim stolom i jedinicom s fiokama. Sto ima L okvir, praktični jednostavni panel i dva otvora za kablove. Jedinica s fiokama je kompaktna. Jedinica sa fiokama ima točkiće koji se lako pomeraju i fioke sa centralnim zaključavanjem.
Boja ploče: Bela
58.369,00 RSD
bez PDV-a

Informacije o proizvodu

Pristupačan kancelarijski komplet sa proizvodima iz Flexus serije nameštaja. Serija nameštaja je karakteristična po klasičnom dizajnu i vrlo izdržljivim površinama od laminata. Proizvodi su idealno rešenje za sve koji traže kancelarijski nameštaj sa klasičnim dizajnom koji ispunjava sve zahteve moderne kancelarije u pogledu trajnosti i fleksibilnosti.

Sto ima vanvremenski dizajn sa pravougaonom gornjom pločom i metalnim L-okvirom. Okvir je plastificiran diskretnom zasenčenom sivom bojom. Dva otvora za kablove u gornjoj ploči vam pomažu da oslobodite radni sto od kablova. Jednostavna ploča ispod daje vam privatnost i takođe skriva vaše kablove. Možete dodati držač kablova koji će ih držati još urednijim.

Jedinica s fiokama je kompaktna i možete je staviti ispod stola. To vam štedi prostor i omogućava vam lako i dobro skladištenje. Kako je jedinica s fiokama na točkiće i cela od laminata, možete je postaviti bilo gde u prostoriji. Četiri točkića pružaju fleksibilnost kada je potrebno. Dva točka imaju kočnice kako bi sprečili kretanje jedinica s fiokom. Fioke imaju sive aluminijumske ručke. Pametan sistem centralnog zaključavanja sve tri fioke istovremeno omogućava sigurnost njihovog sadržaja.

Dokumenti

Karakteristike ovog kompleta