• Isporuka po dogovoru
  • 14 dana rok za povrat robe
  • 3 godine garancije
0
Idi na korpu
bez PDV-a (Promeni)
Ukupno
Cena/kom
Količina
Proizvod
Vaša korpa je prazna
Cena bez PDV-a:
1.000,00 RSD
Idi na proveru
Promeni

Stoni paravan ZIP RIVET, 2000x650 mm, antracit sa crnim rajsferšlusom

Art. br. PN13556
Boja:
Odaberite Boja!
Napravite selekciju
Antracit
Bakar
Plavo siva
Silver siva
Zeleno plava
Šljiva
Specifikacija materijala:
Odaberite Specifikacija materijala!
Napravite selekciju
Camira - Rivet Burnish EGL11
Camira - Rivet Charcoal EGL37
Camira - Rivet Copper EGL14
Camira - Rivet Forge EGL12
Camira - Rivet Prime EGL16
Camira - Rivet Vitreous EGL01
49.100,00 RSD
bez PDV-a
Proizvod je obrisan
Dodaj u korpu
  • Nekoliko stilskih boja
  • A-ocena za apsorpciju zvuka
  • Premium tkanina
Ekskluzivni stoni paravani sa vrhunskom tkaninom i ukrasnim zatvaračem. Punjenje je 100% PET materijal i A-ocenjeno za upijanje zvuka na institutu SP Technical Research u Švedskoj. Držači za stone paravane se prodaju posebno.
Ovo su AJ proizvodi
info
  • Informacije o proizvodu
  • Dodaci / pribor
  • Plaćanje i isporuka
Više informacija o proizvodu
Ovi moderni, stilski i ekskluzivni paravani su dizajnirani za optimalnu apsorpciju zvuka. Oni su idealni za kreiranje personalnih radnih mesta u kancelarijskom prostoru. Paravani obezbeđuju dobar nivo zaštite od pozadinske buke kao i dozu privatnosti bez izolacije od okruženja. U isto vreme, boja i oblik paravana obezbeđuju dodatnu notu dizajna kancelariji. Stoni paravani su odlični za okruženja gde je nivo buke često visok, kao što su kancelarije otvorenog tipa. Stoni paravani se jednostavno montiraju direktno za gornju ploču stola sa držačima za stone paravane (prodaju se posebno). Držači odgovaraju za sve ploče stola debljine do 50 mm. Paravani se mogu lako skinuti i premestiti po potrebi. Možete postaviti paravane na kraću i na dužu stranu stola radi za veću privatnost ili samo sa jedne za otvorenije rešenje. Paravani imaju drveni okvir koji je ispunjen sa 100% recikliranim PET materijalom. Izolacioni materijal je testiran i A-ocenjen za apsopciju zvuka po SP Technical Research Institutu u Švedskoj, koji je vodeći internacionalni institut za istraživanje. Paneli su prekriveni stilskom tkaninom koja pruža vrhunski izgled i utisak. Imaju dekorativni rajsveršlus okolo po ivicama. Veliki izbor različitih boja vam omogućava da kreirate rešenje prema vašim potrebama. Paravani se takođe mogu koristiti i kao lične oglasne table! Udaljenost od stola do vrha paravana: 450 mm. Udaljenost od donje strane stola gore do donje ivice paravana: cca. 180 mm (u zavisnosti od debljine stola).
Specifikacija proizvoda
Visina: 650 mm
Širina: 2000 mm
Debljina: 40 mm
Boja: Antracit , Bakar , Plavo siva , Silver siva , Šljiva , Zeleno plava
Specifikacija materijala: Camira - Rivet Burnish EGL11 , Camira - Rivet Charcoal EGL37 , Camira - Rivet Copper EGL14 , Camira - Rivet Forge EGL12 , Camira - Rivet Prime EGL16 , Camira - Rivet Vitreous EGL01
Sastav: 100% Poliester
Boja rajsferšlusa: Crna
Materijal površine: Tkanina
Materijal panela: PET
Težina: 9 kg
Testiranje: ISO 354
Garancija: 7 god
Prikaži sve