• Isporuka po dogovoru
  • 14 dana rok za povrat robe
  • 3 godine garancije
0
Idi na korpu
bez PDV-a (Promeni)
Ukupno
Cena/kom
Količina
Proizvod
Vaša korpa je prazna
Cena bez PDV-a:
1.000,00 RSD
Idi na proveru
Promeni

Ugaoni sto podesiv po visini NOVUS, 1200x750 mm, crne nogare, glina-sivo ploča stola

Art. br. PN14323
Boja ploče:
Odaberite Boja ploče!
Napravite selekciju
Bela
Crna
Glina siva
Specifikacija materijala:
Odaberite Specifikacija materijala!
Napravite selekciju
Kronospan - 4771 antifingerprint white
Kronospan - K096 SU clay grey
Kronospan - U 0190 BS antifingerprint black
Od
46.700,00 RSD 51.890,00 RSD
bez PDV-a
Proizvod je obrisan
Dodaj u korpu
  • Za male prostore
  • Elektro podesiv po visini
  • Ekskluzivni materijali
Mali i praktičan ugaoni sto za manja radna mesta ili kućne kancelarije. Sto je podesiv po visini sa postoljem, a takođe ima i zakošene uglove za mekši i prijatan izgled. Sto sa odličnom ergonomijom u malom pakovanju!
Ovo su AJ proizvodi
info
  • Informacije o proizvodu
  • Dodaci / pribor
  • Plaćanje i isporuka
Više informacija o proizvodu
Ovaj ugaon radni sto ima moderan dizajn, a istovremeno udovoljava zahtevima trajnosti i funkcionalnosti. Sto se može podizati i spuštati, što je sjajno sa stanovišta ergonomije. Postolje vam omogućava da odaberete da li želite da radite stojeći ili sedeći na isti način kao sto za sedenje u punoj veličini. Lako je programirati u visinama u sedećem i stojećem položaju kako bi vam odgovaralo, tako da sto možete vratiti na idealnu radnu visinu svaki put kada ga koristite. Variranje radnog položaja je jednostavan, ali vrlo efikasan način poboljšanja vašeg blagostanja i izbegavanja povreda i deformacija. Sto se savršeno uklapa u ugao sobe. U kancelarijskom okruženju nekoliko stolova takođe se može staviti u malu grupu da podseća na detelinu od četiri lista. Ako ih koristite u grupi, možda će biti praktično dodati paravane za sto kako biste odvojili radna mesta i smanjili nivo buke. Blago zaobljeni uglovi na stolu daju mekši i prijatniji izgled. Radni sto je napravljen od visokokvalitetnih materijala. Ima radnu površinu od šperploče sa laminatnom površinom visokog pritiska, koja je vrlo izdržljiva i laka za održavanje. Crno-bela radna površina takođe ima površinu protiv otisaka prstiju koja smanjuje otiske prstiju i mrlje. Paleta nameštaja NOVUS prilagođena je profesionalnom radu u kućnim okruženjima i manjim radnim mestima. Asortiman ima kompaktnije dimenzije, dobro osmišljen dizajn i neutralne nijanse boja. Svaki komad nameštaja deo je holističkog rešenja, što znači da se lako podudaraju, ne samo međusobno već i sa ostalim komponentama dizajna. Asortiman nameštaja dizajniran je i proizveden u kompaniji AJ Produkter - naš cilj je da i male kancelarije budu ukrašene funkcionalnim i stilskim nameštajem.
Specifikacija proizvoda
Dužina: 1200 mm
Širina: 750 mm
Debljina ploče: 19 mm
Minimalna visina: 725 mm
Maksimalna visina: 1195 mm
Oblik ploče: Pravougaoni
Stalak: Elektro podesiv
Boja ploče: Bela , Crna , Glina siva
Materijal ploče: HPL
Specifikacija materijala: Kronospan - 4771 antifingerprint white , Kronospan - K096 SU clay grey , Kronospan - U 0190 BS antifingerprint black
Boja stalka: Crna
Kod boje stalka: RAL 9005
Materijal stalka: Čelik
Nosivost: 60 kg
Hod podizanja: 470 mm
Brzina podizanja: 40 mm/sek
Broj motora: 1
Težina: 30,3 kg
Montaža: Potrebno je sklapanje
Garancija: 7 god
Prikaži sve