• Isporuka po dogovoru
  • 14 dana rok za povrat robe
  • 3 godine garancije
0
Idi na korpu
bez PDV-a (Promeni)
Ukupno
Cena/kom
Količina
Proizvod
Vaša korpa je prazna
Cena bez PDV-a:
1.000,00 RSD
Idi na proveru
Promeni

Sto sa podesivom visinom NOVUS, 1200x600, bele nogare, glina-sivo ploča stola

Art. br. PN14320
Boja ploče:
Odaberite Boja ploče!
Napravite selekciju
Bela
Crna
Glina siva
Specifikacija materijala:
Odaberite Specifikacija materijala!
Napravite selekciju
Kronospan - 4771 antifingerprint white
Kronospan - K096 SU clay grey
Kronospan - U 0190 BS antifingerprint black
Od
47.010,00 RSD
bez PDV-a
Proizvod je obrisan
Dodaj u korpu
  • Za male prostore
  • Elektro podesiv po visini
  • Ekskluzivni materijali
Mali i praktičan sto za manja radna mesta ili kućne kancelarije. Sto je podesiv po visini sa mehanizmom za zaštitu od sudara. Takođe ima zakošene uglove za mekši izgled. Sto sa odličnom ergonomijom u malom pakovanju!
Ovo su AJ proizvodi
info
  • Informacije o proizvodu
  • Dodaci / pribor
  • Plaćanje i isporuka
Više informacija o proizvodu
Ovaj radni sto podesiv po visini ima moderan dizajn, a istovremeno ispunjava zahteve za trajnošću i funkcionalnošću. Sto je nešto manji od norme, što olakšava postavljanje u kućnu kancelariju ili na manje radno mesto. Sto se može podizati i spuštati, što je sjajno sa stanovišta ergonomije i omogućava vam da se razlikujete između sedenja i stajanja tokom dana. Lako je programirati u visinama u sedećem i stojećem položaju kako bi vam odgovaralo, tako da sto možete vratiti na idealnu radnu visinu svaki put kada ga koristite. Blago zaobljeni uglovi daju radnom stolu mekan i prijatan izgled. Postolje podesivo po visini ima mehanizam protiv sudara koji prepoznaje prepreke pri spuštanju ili podizanju stola i odmah zaustavlja pomereranje okvira. Ovo produžava životni vek stola i ostale kancelarijske opreme. Stalak nema nosač, što daje više prostora za noge ispod ploče stola Radni sto je napravljen od visokokvalitetnih materijala. Ima radnu površinu od šperploče sa laminatnom površinom visokog pritiska, koja je vrlo izdržljiva i laka za održavanje. Crno-bela radna površina takođe ima površinu protiv otisaka prstiju koja smanjuje otiske prstiju i mrlje. Paleta nameštaja NOVUS prilagođena je profesionalnom radu u kućnim okruženjima i manjim radnim mestima. Asortiman ima kompaktnije dimenzije, dobro osmišljen dizajn i neutralne nijanse boja. Svaki komad nameštaja deo je holističkog rešenja, što znači da se lako podudaraju, ne samo međusobno već i sa ostalim komponentama dizajna. Asortiman nameštaja dizajniran je i proizveden u kompaniji AJ Produkter - naš cilj je da i male kancelarije budu ukrašene funkcionalnim i stilskim nameštajem.
Specifikacija proizvoda
Dužina: 1200 mm
Širina: 600 mm
Debljina ploče: 19 mm
Minimalna visina: 705 mm
Maksimalna visina: 1175 mm
Oblik ploče: Pravougaoni
Stalak: Elektro podesiv
Boja ploče: Bela , Crna , Glina siva
Materijal ploče: HPL
Specifikacija materijala: Kronospan - 4771 antifingerprint white , Kronospan - K096 SU clay grey , Kronospan - U 0190 BS antifingerprint black
Boja stalka: Bela
Kod boje stalka: RAL 9003
Materijal stalka: Čelik
Nosivost: 80 kg
Hod podizanja: 470 mm
Brzina podizanja: 30 mm/sek
Broj motora: 2
Težina: 30,5 kg
Montaža: Potrebno je sklapanje
Garancija: 7 god
Prikaži sve