• Isporuka po dogovoru
  • 14 dana rok za povrat robe
  • 3 godine garancije
0
Idi na korpu
bez PDV-a (Promeni)
Ukupno
Cena/kom
Količina
Proizvod
Vaša korpa je prazna
Cena bez PDV-a:
1.000,00 RSD
Idi na proveru
Promeni

O AJ proizvodima

Preko 35 godina iskustva

Fokus poslovanja kompanije AJ ostao je nepromenjen od kada je firma počela sa radom 1975. godine. Biti vodeća kompanija za katalošku prodaju opreme za kancelarije, industriju i magacine. Rešenja nude visok kvalitet proizvoda po pravoj ceni.
two images
Naš cilj je da nastavimo da vodimo i razvijamo se u našoj industriji kako bi spremno odgovorili na potrebe naših klijenata i ponudili ono što im je potrebno. Moramo pogoditi i zadovoljiti očekivanja postavljena nam od strane naših kupaca.

Prodajemo u 18 Evropskih zemalja

Nastojimo da budu konkurentni fokusirajući se na zadovoljne i srećne korisnike, kvalitetne proizvode, konkurentne cene, odličan korisnički servis, brze isporuke iz naših fabrika.

Sopstvene fabrike za vrhunske proizvode

manfact-image.pngNaša fabrika u Slovačkoj između ostalog proizvodi naše ormare.
Kako bi obezbedili da možemo blagovremeno da isporučujemo našim kupacima visoko kvalitetne proizvode po pravoj ceni proizvodimo oko 40% našeg asortimana u sopstvenim fabrikama. Mnogi od metalnih proizvoda u našem asortimanu se proizvode u našoj modernoj fabrici u Slovačkoj. Naša druga fabrika u Poljskoj proizvodi mnoge od proizvoda na bazi drveta koj možete naći u našem asortimanu. Nastojimo na tome da proizvodimo kvalitetne proizvode a pritom naše poslovanje izvodimo na ekološki odgovoran način u skladu sa aktuelnim propisima. Nastojimo da obavljamo naš posao na način koji minimizira upotrebu supstanci koje nisu deo prirodnog ciklusa.

Sertifikovanje po ISO standardu

Zadovoljstvo nam je napisati da je naš matični koncern AJ Produkter AB sertifikovan po ISO standardu. Veliki broj proizvoda, koje vam u našim katalozima i putem sajta nudimo, dolazi iz našeg matičnog AJ koncerna.

ISO 9001

AJ Produkter AB ima odličan kvalitet i ispunjava uslove za sertifikaciiju po normi SS-EN ISO 9001:2008 za sledeće oblasti: Kupovina, lagerovanje i prodaja proizvoda i pribora za poslovne prostore, magacine i transport. Kliknite ovde ukoliko želite da pogledate Sertifikat po standardu ISO 9001 Kliknite ovde ukoliko želite da saznate više o sertifikaciji po standardu ISO 9001

ISO 14001

Ekološki i energetski menadžment kompanije AJ Produkter AB ispunjava norme i uslove za sertifikaciiju po SS-EN ISO 14001:2004 za sledeće oblasti: Kupovina, lagerovanje i prodaja proizvoda i pribora za poslovne prostore, magacine i transport. Kliknite ovde ukoliko želite da pogledate Sertifikat po standardu ISO 14001 Kliknite ovde ukoliko želite da saznate više o sertifikaciji po standardu ISO 14001