Kancelarija u kući

Kreirajte ergonomsko radno mesto kod kuće

Rad od kuće je postao način života za mnoge od nas i ankete su pokazale da nam odgovara da tako i dalje radimo možda jedan do dva dana u nedelji. Ali sve ima svoje nedostatke kao i svoje prednosti. Mnogi ljudi smatraju da se manje kreću tokom radnog dana i da ergonomija njihove kućne kancelarije nije tako dobra kao ona na koju su inače navikli na poslu. Na sreću, postoji nekoliko jednostavnih načina da poboljšate svoju kućnu kancelariju!

Pročitajte više

AJ proizvodi: kancelarijski nameštaje, nameštaj za škole, police za magacine, oprema za rukovanje teretom i iznenađujuće više

AJ proizvodi su uspešan snabdevač kancelarijskim nameštajem, nameštajem za škole i opremom za radionice i industriju već više od 45 godina. Osnovani u Švedskoj 1975 god., AJ Grupa sada pokriva 19 zemalja širom Evrope. Naš cilj je sada isti kao što je i bio na samom početku: pomoći ljudima da se osećaju dobro na poslu. To radimo tako što nudimo širok asortima proizvoda po korektnim cenama kako bismo bili dobavljač kod koga ćete naći sve na jednom mestu za potrebe vašeg poslovanja. Bez obzira šta vam je potrebno, od jednostavne plastične stolice, oglasne table ili transportnih kolica do potpunog opremanja kancelarija ili instalacije sistema paletnih regala, mi možemo pomoći.

Sve što vam je potrebno za vašu kanelariju


Mi nudimo širok asortiman visokokvalitetnih proizvoda za vaše kancelarije koji sadrži kancelarijske stolice, ormare za odlaganje stvari, nameštaj za recepcije i naravno naše najprodavanije podesive stolove. Naš asortiman se može prilagoditi raznim budžetima, od opcija za uštedu do vrhunskog kancelarijskog nameštaja. Za prostorije sa ograničenim prostorom ili one koje se koriste za više namena, možete kupiti sklopive stolove iz našeg velikog asortimana, kao i složive stolice – savršene za konferencije, izložbe i proslave, kao i za školske trpezarije.

Od predškolskog do srednje škole

Sa širokim asortimanom inovativnog školskog nameštaja i obrazovnih proizvoda, imamo školski asortiman koji odgovara deci i mladima svih uzrasta, od predškolskog preko osnovne škole do srednje škole. To znači da ćete pronaći sve što vam je potrebno za stvaranje efikasnog okruženja za učenje: od stolica i stolova za učionice do proizvoda za skladištenje, osvetljenje, prostirke i proizvode koji apsorbuju zvuk. Pored toga, nudimo i sve od garderobnog nameštaja i đačkih ormarića do nameštaja za biblioteke i školske trpezarije.

Kvalitetni industrijski proizvodi

Za proizvodne firme koje se oslanjaju na robusno izrađenu opremu kao podrška njihovoj proizvodnji pružamo sve što je potrebno za bezbedno i efikasno radno okruženje. Odaberite ergonomske radne stolove iz našeg raznovrsnog asortimana da biste poboljšali dobrobit za radnike i produktivnost. Maksimalno povećajte zapreminu skladištenja pomoću paletnih regala i sistem polica za magacine sa efikasnim korišćenjem prostora. Sprečite povrede na radnom mestu pomoću korišćenjem odgovarajuće opreme za rukovanje i podizanje tereta. U celom našem asortimanu stavili smo fokus na funkcionalnost i ergonomiju kako bismo pomogli da radna mesta budu bezbednija, zdravija i pogodnija za zaposlene.

Dobrobit na radnom mestu

Preduzeća postaju sve više svesna važnosti zdravlja i dobrobiti zaposlenih. Kao član ukactive, AJ proizvodi su posvećeni tome da radna mesta budu srećnija i zdravija. Postoje opsežna istraživanja koja sugerišu da sedentarni način života može dovesti do zdravstvenih problema, uključujući gojaznost, dijabetes tipa 2 i mišićno-skeletne probleme. U AJ proizvodima mislimo da bi održavanje forme i zdrav život trebalo da bude nešto što svako može da uradi. Obzirom na duge sate koje mnogi odrasli provode sedeći dok su na poslu, neophodno je boriti se protiv ovog problema na radnom mestu. Podstičemo radnike da se uklope za svojim stolovima tako što će izabrati pristupačan sto za sedenje iz našeg velikog izbora aktivnog kancelarijskog nameštaja na strani aktivno sedenje. Naša rešenja obuhvataju sve vrste radnih mesta, uključujući radionice, proizvodne pogone i skladišta. 

Pametna i održiva rešenja

Kombinovanjem stručnog znanja, visokog nivoa usluga i širokog spektra od preko 15.000 kvalitetnih proizvoda, od kojih su mnogi dizajnirani i proizvedeni u kompaniji AJ, uvek možemo da ponudimo pametna i održiva rešenja za vaše radno mesto. U AJ proizvodima ćete naći moderan nameštaj sa pametnim karakteristikama i dobrom ergonomijom, dizajniran da poveća efikasnost i inspiriše kreativnost i sreću - iz godine u godinu.

Pitajte nas i odmah ćete dobiti odgovor

Na kraju, ali ne i najmanje važno: ako ne možete da pronađete ono što tražite na našem web sajtu ili vam je potrebna pomoć u odabiru odgovarajućih proizvoda, uvek možete kontaktirati našu korisničku podršku koja je tu da vam pomogne. Razgovarajte sa nama na mreži, pošaljite e-mail na info@asimpeks.com ili nas pozovite putem telefona 014 248 838.