Kada primimo i obradimo vašu porudžbinu, poslaćemo vam potvrdu porudžbine na e-mail. Na potvrdi porudžbine naći ćete procenjeni rok isporuke kada očekujemo da poručena roba stigne do vas. Takođe možete pronaći procenjeno vreme isporuke za bilo koju stavku na stranici proizvoda naše web strane direktno ispod dugmeta KUPI. Pored toga, ponovo ćete videti ove informacije, kao i procenjeno vreme isporuke za celu porudžbinu, kao deo rezimea porudžbine pri potvrdi porudžbine.

Imajte na umu da duže vreme isporuke za jednu stavku može da odložiti celu vašu porudžbinu, molimo kontaktirajte nas ako želite da podelimo vašu porudžbinu da isporučimo neke artikle ranije. Procenjeni rok isporuke je orijentacioni, trudimo se da vas obaveštavamo u slučaju da dođe do kašnjenja u isporuci, ali ne možemo da 100% da garantujemo isporuku određenog dana jer vreme za transport i carinjenje ne zavisi od nas.

Trenutno činimo sve što možemo da obezbedimo da isporuke stignu do vas što pre. Međutim, kao što možda znate iz izveštavanja u vestima, doživljavamo nedostatak vozača transporta širom Evrope u kombinaciji sa izuzetno velikom potražnjom za robom, što može uticati na neke od naših isporuka. Ažuriramo sva naša vremena isporuka sa najtačnijim informacijama koje su nam dostupne i daćemo sve od sebe da vas obavestimo o svim neočekivanim kašnjenjima vaše porudžbine. Izvinjavamo se zbog eventualnih neprijatnosti i zahvaljujemo na strpljenju.
Ako je potrebno da promenite adresu za isporuku porudžbine koja je već potvrđena, moraćete da nas kontaktirate putem telefona što je pre moguće.

Pozovite nas na 014 248 838.