Kao kupac AJ proizvoda, imate opciju 14 dana da nam vratite svoju porudžbinu. Roba mora biti nekorišćena, nemontirana, u originalnom pakovanju i stanju za ponovnu prodaju. Obavestite nas u roku od 14 dana od prijema isporuke tako što ćete kontaktirati korisnički servis.

AJ proizvodi mogu organizovati preuzimanje proizvoda koje treba vratiti. Za ovo se naplaćuje naknada u visini troškova preuzimanja bez naše zarade na tome. Visina ova naknada će biti umanjena sa konačne cifre vrednosti povraćaja.

Alternativno, možete samostalno organizovati povratni prevoz, u tom slučaju vi odgovarate za eventualni lom ili štetu na proizvodima. Molimo kontaktirajte nas da dobijete adresu za povrat robe i uputstva. 

Imajte na umu da se neki artikli ne mogu vratiti.
Više informacija o našoj potpunoj politici vraćanja možete pronaći ovde.

Kao kupac AJ proizvoda, imate opciju 14 dana da nam vratite svoju porudžbinu. Obavestite nas u roku od 14 dana od prijema isporuke tako što ćete kontaktirati korisnički servis. Roba mora biti nekorišćena, nemontirana, u originalnom pakovanju i stanju za ponovnu prodaju. Zamolićemo vas da nam dostavite fotografije robe koja treba da bude vraćena i razgovaraćemo sa vama kroz proces vraćanja.

Imajte na umu da se neki artikli ne mogu vratiti.

Više informacija o našoj potpunoj politici vraćanja možete pronaći ovde.

Ako želite da otkažete svoju porudžbinu pre isporuke, pogledajte „Mogu li da otkažem svoju porudžbinu?“ ispod.